Călător pe două roți prin Bihor

0
4998
Sursa foto: Facebook - Cu bicla prin Bihor

Amatorii de ciclism pot opta în acest sfârșit de săptămână să se aventureze pe un traseu de care să profite de temperaturile calde ale toamnei

Evenimentul este organizat de către un orădean, pasionat de ciclism, Sebastian Miklo, care a mai organizat în urmă cu câteva săptămâni alte evenimente similare, ce au avut ruta pe dealurile din zona Aleșd-Padurea Neagră și mai apoi Damiș-Dobrești-Varciorog.

Potrivit organizatorului, duminica aceasta se anunță o tură interesantă în care se va pedala pe traseul Oradea-Săldăbagiu de Munte-Paleu-Cetariu-Șișterea-Șusturogi iar la întoarcere traseul va trece prin pădure spre Oradea.

„Dat fiind faptul că vremea e prielnică pentru mersul pe bicicleta am hotărât organizarea acestei ture. Tura va avea punct de pornire magazinul Crișul la ora 10 și se va desfășura pe traseul Saldabagiu de munte-paleu-cetariu-sisterea-susturogi cu întoarcerea prin pădure. Aceasta tura speră să atragă cicliști de toate vârstele dat fiind faptul că tura este de dificultate ușoară spre medie. Lungime 60km cu un popas la lacul din Sisterea” a precizat legat de detaliile evenimentului de duminică, Sebastian Miklo.

Proiectul orădeanului se numește „Cu bicla prin Bihor”, prin care acesta își propune să promoveze sportul pe biciletă și în principal o viață mai sănătoasă prin mișcare.

„Cu toții știm că marea majoritate a generației actuale este prinsă în munca de zi cu zi de activități în principal sedentare, motiv pentru care consider că un eveniment de acest gen, poate mobiliza orădeni și nu numai, la o viață mai sănătoasă” a mai declarat Sebastian Miklo, organizatorul „Cu bicla prin Bihor”

Potrivit organizatorului, dificultatea traseului este una ușoară spre medie, motiv pentru care pot participa toți cei interesați, de toate vârstele.

Mai multe detalii, puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here