Amazon lansează serviciul de livrare direct la casele clienților

0
2533
Sursa foto: fortune.com

Amazon va lansa serviciul de curierat Amazon Key, care va livra produsele direct la casele clienților

Pe data de 8 noiembrie, Amazon va lansa serviciul de curierat Amazon Key, ce le va permite curierilor sa livreze produsele direct in casele clientilor, chiar si atunci cand acestia nu sunt acasa.

Chiar dacă această idee nu suna a fi una sigură, cei de la Amazon propun o modalitate de a permite curierilor sa livreze produsele cand proprietarii nu sunt acasa, și anume că aceștia vor fi nevoiți să își achiziționeze un kit ce va cuprinde o cameră de securitate Amazon și o încuietoare „smart”, care vor înregistra procesul și cu ajutorul cărora clienții vor putea vizualiza pe telefon imagini cu livrarea produselor.

Utilizatorii care vor să încerce Amazon Key trebuie să selecteze opțiunea de livrare „in-home” atunci când comandă un produs, iar când curierul va ajunge la destinatie, Amazon va verifica adresa și timpul de livrare și va permite curierului accesul în casa clientului.

Totodată, clientul va putea vizualiza imaginele de pe telefon, dat fiind că totul este înregistrat prin intermediul camerei video, iar curierul nu va primi un cod de acces sau o cheie, potrivit celor de la Amazon.

Compania americană precizează că Amazon Key nu este gândit doar pentru livrări, ci va poutea fi folosit și pentru a le permite familiei sau prietenilor acces atunci când propriertarul nu este acasă, precum și celor care se ocupă de curățenie, bone sau persoane care îngrijesc animalele de companie.

Pentru început, Amazon Key va fi disponibil doar pentru membrii premium, și doar în 37 de orașe din Statele Unite ale Americii.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here