Prețul pentru nou SUV, Dacia Duster a fost publicat

0
1264
Sursa foto: 4tuning.ro

Constructorul Dacia a anunțat lista de prețuri pentru noua Dacia Duster

Lista de prețuri publicată este deocamdată aferentă pieței din Franța, ocazie cu care vedem că gigantul francez s-a ținut de cuvânt, noua generație având un preț de bază cu doar câteva sute de euro peste cel actual.

După șapte ani de producție, Dacia Duster a venit pe piață cu o nouă generație, care a fost dezvăluită în urmă cu câteva luni la Salonului Auto de la Frankfurt, noul SUV al celor de la Dacia fiind reinventat și potrivit producătorului, mai inteligent ca niciodată

Design-ul nu a suferit modificari majore în ceea ce privește exteriorul, astfel că printre modificările apărute, observăm grila a radiatorului mai mare, blocuri de lumini cu LED, stopurile cu o formă diferită, dar și scuturi mai pronunțate în față și spate.

În schimb, în ceea ce privește interiorul se observă materiale și finisaje mai calitative decât în cazul modelelor precedente, scaunele oferind un confort sporit, iar deasupra sistemului de infotainment au fost inserate trei fante de aer, și spații de depozitare suplimentare.

Sursa foto: nwradu.ro

Lista de prețuri, așa cum a fost ea gândită deocamdată pentru piața franceză vine cu patru niveluri de echipare, și anume Duster, Essentiel, Confort și Prestige, unde cel mai accesibil Duster vine cu echiparea de bază, motor SCe pe benzină de 115 cai, cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte și tracțiune față, pentru care prețul de plecare va fi de 11.990 de euro.

De menționat este că echiparea standard presupune șase airbag-uri, lumini de zi, limitator de viteză, sistem de direcție electric, geamuri electrice față, închidere centralizată și bări vopsite în culoarea caroseriei.

Sursa foto: drivemag.com

Versiunea diesel cu motor dCi de 90 de cai, cutie manuală cu sase rapoarte și tractiune 4×2, va costa de la 14.000 de euro în sus.

În ceea ce privește nivelul de echipare superioară, găsim varianta Prestige pentru care în lista de opțiuni găsim camera video pentru marșarier, sistem Media Nav Evolution, clima automată și scaunul șoferului cu reglaj lombar.

Pentru această versiune a SUV-ului românesc, cea mai ieftină alegere din opțiunile de top are un preț de pornire de la 17.750 de euro cu motorul pe benzină Tce de 125 de cai și transmisie manuală cu sase trepte, iar cel mai scump Duster se poate lăuda cu un preț de pornire de la 20.850 de euro, fiind pentru prima data în istoria Dacia, când prețul unui Duster depășește pragul de 20.000 de euro. La această versiunese încadrează varianta diesel cu motor dCI de 110 cai, cutie manuală cu șașe trepte și transmisie integrală.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here