Liberalii continuă sabotarea proiectelor din Bihor

0
2650
Sursa foto: Facebook.com

Consilierii județeni ai PNL continuă sabotarea proiectelor din cadrul Consiliului Județean Bihor

Cu toate că luni, în cadrul ședinței de Consiliu Local, atât PSD cât și UDMR au votat alături de liberali și primarul Bolojan mai multe proiecte ale oraşului, marți, liberalii au sabotat în bloc, în stilul caracteristic, şedinţa Consiliului Județean.

Printre subiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței, se aflau și două proiecte importante pentru județ, și anume unul este legat de Drumul Apusenilor, în valoare de 30.000.000 euro, iar cel de al doilea viza drumul Sâmbăta – Luncasprie – Roşia, proiect accesat pe PNDL, cu o valoare minimă de 15.000.000 euro.

Potrivit vicepreședintelui CJ Bihor, Ioan Mang, după gestul de fair-play al consilierilor PSD privind proiectele municipiului, acesta a avut o discuție cu primarul Bolojan, președinte al PNL Bihor, prin care i-a cerut ca liberalii să vină la şedinţă şi să voteze cel puţin cele două proiecte importante de infrastructură.

Cu toate acestea, dat fiind că unul dintre consilierii PNL se află în vacanță în India, liberalii au preferat să ignore fair-play-ul politic şi importanța unor proiecte de infrastructură județeană, și au ales să absenteze în bloc de la şedinţa Consiliului Judeţean, așa cum a obișnuit să facă, în ultima perioadă.

Motivul absenței îl reprezintă validarea de către coaliția PSD-UDMR-ALDE a următorului consilier, și anume a lui Adrian Szatmari, cel care ar lua locul lui Ana Maria Tiron, pentru care instanţa a respins acţiunea lui Tiron, prin care aceasta a încercat să îşi păstreze locul în deliberativul Bihorului.

Trebuie amintit faptul că PNL a promis prin liderul de grup, Ionel Avrigeanu, că va valida noul consilier PSD în cazul în care Tribunalul va proceda la respingerea acțiunii lui Tiron, iar președinteșe PNL Bihor, Ilie Bolojan spunea că s-a decis la nivel de partid că nu vor mai fi blocate proiectele Consiliului Județean. Totuși, se pare că liberalii suferă de amnezie, și continuă sabotarea proiectelor județene prin absențele constante de la ședinte.

În aceste condiții, se pune întrebarea: Cine se opune în mod real dezvoltării?

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here