Un bărbat a încercat să o scoată ilegal din ţară pe fiica sa minoră şi fetiţa acesteia de 2 ani, printre camioanele ce staţionau în Vama Borş

0
1256
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Un bărbat care a încercat să o scoată ilegal din ţară pe fiica sa, o minoră de 17 ani şi copilul acesteia de 2 ani, printre camioane, pentru a ajunge în Franţa.

Marți în jurul orei 19.00 poliţiştii de frontieră din Vama Borş au observat trei persoane care se deplasau pe jos pentru a ieși din țară, pe lângă camioanele ce staţionau pentru controlulul de frontieră, încercând astfel să iasă ilegal din ţară.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru identificarea persoanelor şi le-au condus la sediu pentru cercetări.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un cetăţean român, Viorel V., în vârstă de 49 de ani, din judeţul Bihor, care încerca să o scoată ilegal din ţară pe fiica sa, minoră, în vârstă de 17 ani, şi pe fiica acesteia, nepoata lui, în vârstă de 2 ani” a declarat comisarul-șef, Laura Beatrice Bondar.

Bărbatul a declarat că a fost nevoit să apeleze la această metodă, din cauza faptului că fetiţa nu poseda documente de călătorie, iar tatăl acesteia nu era de acord ca ea să plece din ţară. Intenția acestora era să ajungă în Franţa, unde îşi are domiciliul bunicul.

În această cauză s-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here