Charlie Sheen acuzat că l-ar fi violat pe Corey Haim, când acesta avea 13 ani

0
2107
Sursa foto: globalnews.ca

Actorul de la Hollywood, Charlie Sheen este acuzat că l-ar fi violat pe Corey Haim, însă actorul neagă vehement acest lucru

Într-un articol publicat în presa din SUA, actorul Dominick Brascia spune că Charlie Sheen l-a violat pe Corey Haim, în timpul filmărilor la pelicula Lucas, în 1986, pe când Corey avea doar 13 ani.

„Mi-a spus că au făcut sex şi că au fumat iarbă. Haim a povestit şi că după această întâmplare Sheen a devenit foarte rece şi l-a respins” a declarat Brascia.

Potrivit unui comunicatului dat publicității de către reprezentanţii lui Sheen, aceștia spun că actorul neagă în mod categoric aceste acuzaţii.

Actorul Brascia declară că întâlnirea de atunci dintre Sheen şi Haim a fost confirmată de alte zeci de surse care susţin că Haim a mărturisit cum Sheen l-a abuzat în timpul filmărilor, Corey Haim având doar 13 ani atunci, iar Sheen, 19 ani.

Tot potrivit informațiilor, au existat zvonuri conform cărora şi Brascia ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Haim, afirmaţie pe care acesta însă a respins-o.

O poveste despre Haim abuzat sexual apare şi în memoriile lui Corey Feldman, Coreyography, unde acesta scrie despre o presupusă întâlnire între Haim şi un co-star adult fără a da însă nume. Potrivit lui Feldman, actorul mai mare i-ar fi spus lui Haim că este perfect normal ca adulţii şi băieţii în această meserie să întreţină relaţii sexuale, că este ceea ce bărbaţii fac.

Haim a murit în 2010, la vârsta de 38 de ani.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here