Descoperire macabră. Un tânăr a fost găsit mort la colțul unui bloc din Oradea

0
1256
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Un tânăr de 30 de ani a fost găsit decedat la colțul unui bloc de pe strada Grigore Ureche din Oradea, dezbrăcat și cu capul zdrobit

Descoperirea macabră a avut loc joi dimineața, la câțiva metri de pista de bicicliști de pe malul Peței, unde a fost descoperit tânărul, care era îmbrăcat doar în lenjerie intimă și avea capul zdrobit.

Locul a fost împânzit în cel mai scurt timp de polițiști de la serviciile Criminalistic și Investigații Criminale, în frunte cu adjunctul șefului Poliției Bihor, comisarul șef Adrian Bucur și procurori care anchetează circumstanțele în care s-a produs decesul. Totodată un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină, însă nu a mai putut face nimic pentru victimă.

„Este vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a fost găsită cu un traumatism sever la nivelul capului, care i-au provocat leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat dr. Hadrian Borcea, șeful SMURD Bihor.

Corpul neînsuflețit a fost găsit la colțul unui bloc, sub un copac, la aproximativ 10 metri de pista de biciclete de pe malul peței.

Până la acest moment identitatea bărbatului nu este cunoscută, dat fiind că asupra sa nu avea niciun act.

La fața locului polițiștii au adus și un câine de urmă, pentru a face cercetările extinse pe malul Peței.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here