Steven Segal este cel mai nou personaj de la Hollywood, acuzat de hărțuire sexuală

0
1255
Sursa foto: people.com

Continuă seria de acuzații de hărțuire sexuală la Hollywood. Cel mai recent acuzat este Steven Segal

Portia de Rossi, actriţa din „The Arrested Development” îl acuză pe Steven Seagal de hărţuire sexuală

Rossi care este sotia prezentatoarei Ellen DeGeneres, a făcut acuzaţia la adresa lui Seagal printr-o postare pe Twitter, miercuri seara, susţinând că, în timpul unei audiţii de film, Seagal i-a spus „cât de important este să existe chimie în afara ecranului între actori” înainte de a-şi desface pantalonii.

Legat de aceste acuzații, managerul lui Seagal a declarat că actorul nu doreşte să facă niciun comentariu.

Portia de Rossi nu este prima femeie care îl acuză pe Steven Seagal de hărţuire sexuală, dat fiind că mai multe femei au decis să povestească experienţele prin care au trecut alături de renumitul actor şi producător.

Printre femeile care îl acuză pe se numără Julianna Margulies, actriţa din „The Good Wife”, dar şi modelul Jenny McCarthy.

Julianna Margulies a povestit o experienţă asemănătoare cu Steven Seagal, care s-a întâmplat în anii 90, incidentul având loc în camera de hotel din New York.

Steven Seagal este cea mai recentă persoană de la Hollywood care este acuzată de hărţuire sexuală sau de agresiune sexuală, după ce presa internaţională a fost asaltată de acuzaţii grave la adresa producătorului Harvey Weinstein.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here