iPhone X întâmpină probleme la touchscreen

0
1510
Sursa foto: cnet.com

Noul flagship al celor de la Apple întâmpină probleme tocmai la touchscreen

Tocmai lansat pe piață, iPhone X pare să nu fie ferit de probleme tipice unui nou dispozitiv apărut pe piață. Mai mulţi utilizatori au raportat probleme la touchscreen atunci când telefonul intră în medii foarte reci, și anume sub zero grade Celsius.

Problema care a fost descoperită de utilizatorii noului iPhone se manifestă la tranziţii din medii calde la cele reci, cum ar fi atunci când ieşi din casă sau din maşină şi afară sunt temperaturi de zero grade sau mai mici.

Mai exact, componenta tactilă a ecranului încetează să ia comenzi, iar problema se manifestă instant, motiv pentru care majoritatea dintre cei care au întâmpinat acest comportament al telefonului au crezut iniţial că este vorba despre o limitare hardware.

Sursa foto: 9to5mac.com

Cei de la Apple au recunoscut problema şi au promis că o vor rezolva prin intermediul unui update software. Unii utilizatori consideră că acest comportament ar putea fi influenţat de senzorul Face ID, în timp ce alţi fani iPhone consideră că lipsa butonului Home este cel care expune display-ul la temperaturi mai joase, dat fiind că acesta este acum aproape lipit de toate marginile metalice ale dispozitivului.

Oricare ar fi motivul real, cel mai important este că cei de la Apple lucrează la un update de iOS 11 care să corecteze acest comportament al telefonului.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here