Chuck Norris și-a încheiat cariera de actor

0
1844
Sursa foto: abc7.com

Actorul a renunțat la actorie pentru a putea avea grijă de soția sa, care a fost otrăvită prin injectare, înainte de un RMN

Chuck Norris a anunţat că se retrage definitiv din cariera de actorie, și că se va dedica în întregime îngrijirii soției sale, care a fost otrăvită înaintea unui RMN, tocmai prin injectare.

„De azi înainte îmi voi dedica toată viaţa îngrijirii soţiei mele. Am renunţat la cariera mea de actor”, a anunţat actorul în vârstă de 77 de ani.

Gena O’Kelley, soția lui Chuck Norris s-a îmbolnăvit grav în 2013, când i-a fost injectată o cantitate mult prea mare de gadoliniu, substanţă folosită înainte de efectuarea unui RMN.

„Este ca şi cum tot corpul meu ar fi luat foc, ar trece prin acid. Am simţit întâi asura izolat, apoi s-a extins (…) Am rămas în pat timp de cinci luni cu intravenoase, cu o asistentă medicală alături 24 de ore din 24. Chuck dormea alături de mine pe canapea, nu a plecat nicio clipă. M-am rugat să supravieţuiesc şi să pot să-mi cresc copiii. Am suferit serioase probleme la creier: nu mai puteam să gândesc, nu reuşeam să mai articulez cuvinte, memoria mă lăsa, aveam muşchii slăbiţi”, a declarat femeia.

Doar în ultimii patru ani, Chuck Norris a investit două milioane de dolari în tratamente care să o vindece pe soția sa, și a declarat că îi pare rău pentru toţi cei care suferă la fel, dar nu au banii să se trateze.

Cuplul au dat în judecată laboratorul care comercializează produsul otrăvitor, cerând daune de 10 milioane de dolari.

Expert în arte marţiale și de 7 ori campion mondial la karate, dar și actor renumit, Chuck Norris are acum propria şcoală de lupte, jucând în numeroase filme de acţiune, cel mai cunoscut rol al său fiind în serialul „Walker, poliţist texan/ Walker, Texas Ranger” din aii 1993-2001.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here