Nicolae a scăpat de acuzația de loviri și alte violențe

0
1436
Sursa foto: Facebook - Nicolae de Roumanie Medforth Mills - Nepotul Regelui

Fostul principe a scăpat de acuzația de lovire și alte violențe, după incidentul de la casa Regelui Mihai

Potrivit avocatului fostului principe, Radu Enache, infirmierele şi angajaţii care se presupune că ar fi fost bruscaţi, au ales să nu depună plângere, iar Casa Regală nu a avut niciun cuvânt de spus cu privire la demersul lor.

Cu toate acestea, Nicolae este în continuare cercetat pentru violare de domiciliu.

Legat de posibilitatea de împăcare dintre Nicolae și familia regală, avocatul Enache a spus că „şi cei de pe Titanic mai aveau speranţe”. 

„Poate se va ajunge la o ameliorare a relaţiilor între membrii familiei şi Nicolae. Principesa Margareta poate să retragă plângerea şi poate să reia legătura cu nepotul ei”, a completat avocatul.

Totodată, avocatul lui Nicolae a mai declarat că acesta nu a primit niciodată în original decizia prin care a rămas fără titlul de principe.

„Decizia de retragere a titlului regal, Nicolae mi-a spus că nu i-a fost comunicată în original niciodată. Deci, eram curioși să vedem dacă este semnătura fostului suveran. Nefiind un act administrativ nu îl putem ataca nici în contencios. Nicolae are acest dubiu, că nu ar fi fost acel decret semnat şi nu i-a fost comunicat în original”, a precizat avocatul Radu Enache.

Scandalul a debutat public miercuri, 8 noiembrie, după ce Casa Regală a României a anunţat, prin intermendiul unui comunicat de presă, că prinţul dezmoştenit a intrat cu forţa în reşedinţa Regelui Mihai, iar în acest incident şase persoane, inclusiv infirmierele care îl îngrijesc pe rege, au fost rănite.

Nicolae a declarat atunci că a vrut doar să își vadă bunicul bolnav.

Evenimentul neplăcut a atras atenţia ziarelor din străinătate, care au scris despre incindentul lipsit de demnitate a tuturor celor care sunt implicaţi, punându-l pe Regele Mihai într-o situație jenantă, în ultimele sale clipe din viață.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here