Se întâmplă și la case mai mari. Un Mercedes-Benz AMG de 100.000 de euro a rămas fără roți

0
1522
Sursa foto: pro-street.dk

Un Mercedes-Benz C63 AMG a rămas peste noapte fără roțile din dotare. 

Faptele de furt din sau de pe mașini au devenit un lucru din păcate des întâlnit în zonele noastre balcanice, motiv pentru care, avem de cele mai multe ori tendința de a amplifica lucrurile, și de ce nu, să ne comparăm cu alte țări, pe care le considerăm mult superioare.

Iată că și la case mai mari se întâmplă lucruri care ne lasă cu gura căscată.

Sursa foto: pro-street.dk

De această dată, vorbim de un posesor al unei mașini exclusiviste, și anume un Mercedes-Benz C63 AMG. Mașina a fost pozată de cunoscutul fotograf auto, Christopher Larsen de la CL.SuperCars, într-o vizită în Copenhaga, Danemarca.

Cu toate că roțile mașinii sunt în mod cert foarte scumpe și căutate de împătimiții din domeniu, având o valoare de peste 2.500 euro, valoarea de nou a autoturismului se ridică ușor la peste 100.000 euro, cu toate dotările disponibile.

Sursa foto: pro-street.dk

Sub capotă, mașina ascunde un propulsor de 4.0 litri care dezvoltă 476 de cai putere și un cuplu de 650Nm, care atinge 0 – 100km/h în 4.2 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250km/h.

Sursa foto: pro-street.dk

Sperăm doar că proprietarul a avut asigurare casco și va putea să se bucure cât mai curând de frumosul exemplar al nemților de la Stuttgart.

Sursa foto: pro-street.dk
Sursa foto: pro-street.dk
Sursa foto: pro-street.dk

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here