Tinerii social-democrați bihoreni au fost prezenți la congresul național TSD

0
1537

Un grup de 65 de tineri social democrați bihoreni a participat, la București, la congresul TSD.

Duminică, 12 noiembrie, tinerii social-democrați din toate zonele țării s-au întâlnit la București cu ocazia congresului național TSD, iar reprezentanții Bihorului au fost prezenți cu un număr de 65 de participanți.

Potrivit președintelui TSD Bihor, Andrei Caciora, „grupul nostru a votat pentru reconfirmarea în funcția de președinte al TSD a lui Gabriel Petrea. Astfel, acesta va conduce organizația de tineret a social democraților români pe durata a încă unui mandat de doi ani”.

„Considerăm, alături de majoritatea participanților, ca activitatea lui Gabriel Petrea în funcția de președinte a dus la revigorarea TSD, la o conducere colegială și consensuală, la un dialog amplificat și consolidat cu tinerii, atât cei din PSD, cât și cei care nu sunt membri de partid. Acestea sunt doar câteva motive, pentru care am susținut realegerea sa” a adăugat președintele TSD Bihor.

De asemenea, un moment cu care tinerii din TSD Bihor se mândresc îl constituie prezentarea, în plenul congresului, a raportului de activitate susținut de către europarlamentarul TSD, Emilian Pavel, fost președinte al TSD Bihor în perioada 2006-2015, și actual președinte executiv al PSD Bihor.

Europarlamentarul anului la categoria ocuparea forței muncă, și nominalizat la o a doua categorie – promovarea egalității de gen, Emilian Pavel a prezentat o activitate bogată, despre care puteți găsi mai multe detalii pe blogul său,www.emilianpavel.ro, și a mulțumit tuturor colegilor tineri care l-au susținut și îl susțin în munca sa, și care au contribuit la obținerea acestor rezultate.

„La nivelul județului Bihor ne propunem în continuare să promovăm în rândul tinerilor valorile de stânga în care credem, și care ne-au adus în TSD și în PSD, valori precum justiție socială, solidaritate, sau egalitatea de șanse” a încheiat președintele TSD Bihor, Andrei Caciora.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here