Două persoane au fost prinse cu 2 kg de cocaină în stomac pe aeroport

0
5628
Sursa foto: digi24.ro

Două persoane din Brazilia au fost prinse pe aeroportul Otopoeni, transportând 2 kg de cocaină

Poliţia Română a anunţat că doi brazilieni au fost depistaţi pe aeroportul Otopeni, în timp ce transportau cu aproximativ două kilograme de cocaină în stomac, fiind reţinute de procurori.

În total este vorba de trei persoane, dintre care două femei şi un bărbat, cu vârste între 19 şi 41 de ani, care sunt cercetate pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, dat fiind că la două dintre aceste au fost depistate având în stomac droguri.

„La data de 10 noiembrie, cei trei au fost depistaţi în Aeroportul Bucureşti-Otopeni. În urma controlului la aparatul scaner-corporal cu raze X la care au fost supuşi, s-a constatat că doi dintre ei ar deţine în stomac, caşete de aproximativ 3 cm cu substanţe stupefiante. Aceştia au fost conduşi la o unitate spitalicească, pentru examinarea medicală şi pentru a se elimina obiectele ce ar conţine droguri, din corp. Astfel, de la una dintre femei au fost scoase 129 de caşete cu 1.537 grame de cocaină, iar de la bărbat 43 de caşete ce conţineau 426 grame de cocaină. Din cercetări a reieşit că aceştia au călătorit cu o cursă aeriană pe ruta Sao Paolo, Brazilia – Zurich, Elveţia – Bucureşti, urmând să se deplaseze cu autocarul în Istanbul, Turcia”, se arată în comunicatul Poliției Române.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here