Trei cetățeni turci, cu identități bulgărești false, depistați la frontieră

0
1870
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliția de frontieră a depistat 3 cetățeni turci cu acte false la frontieră

Luni, în jurul orei 01.00, la Vama Nădlac II, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară într-un microbuz Mercedes-Benz Sprinter, o persoană de sex masculin, Sunay M., de 30 de ani, din Bulgaria.

În mijlocul de transport se aflau, în calitate de pasageri, trei bărbaţi care s-au legitimat cu cărţi de identitate eliberate de autorităţile din Bulgaria.

„Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că cele trei persoane de sex masculin au prezentat documente care nu le aparţin, fiind diferenţe vizibile între acestea si fotografiile din documente. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei trei bărbați sunt cetățeni turci, doi adulţi şi un minor, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 ani, care au intrat legal în țară, folosind documentele personale” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Din primele cercetări, persoanele în cauză au declarat că obținuseră documentele care nu le aparțin din Bulgaria, de la o persoană necunoscută, contra sumei de 100 de euro fiecare.

Şoferul a declarat că i-a luat pe cei trei la ocazie, dintr-o staţie Peco în apropiere de P.T.F. Giurgiu, urmând să îi transporte până în Ungaria contra sumei de 120 euro. Acesta a mai relatat că nu ştia că cei în cauză se vor legitima cu documente false.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here