Criminalul tânărului din Oradea a fost prins de autorități

0
2327
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Sorin Rogia, criminalul orădeanului Radu Bogdan, a fost prins de autorități în Timișoara

Tânărul a fost găsit mort și cu capul zdrobit, pe strada Grigore Ureche din Oradea, în dimineaţa zilei de 9 noiembrie, vestea oribilei crime zguduind orașul și a pus în alertă autoritățile pentru a fi capturat criminalul.

Bărbatul a fost reţinut în cursul serii de luni în Gara de Nord de Timişoara, la un control de rutină al poliţiştilior TF, cărora li s-a părut suspect comportamentul acestuia.

Datorită faptului că era considerat ca fiind deosebit de periculos, Rogia a fost ridicat cu mascaţii, fiind adus, în cursul nopţii, în arestul Poliţiei Bihor. În cursul dimineții de marţi, bărbatul a fost prezentat în faţa procurorilor, pentru audieri.

Sursa foto: transilvania24.ro

Potrivit informațiilor, Rogia dorea să ia un tren din Gara de Nord din Timişoara cu destinația Serbia, unde intenționa să se refugieze.

 

Criminalul, prieten și fost coleg de școală a victimei, în vârstă de 27 de ani, este fiul unui cunoscut chirurg din cadrul Spitalul Judeţean din Oradea, și a dispărut de acasă în noaptea crimei, reușind să se descotorosească de hainele pline de sânge.

Sorin Rogia a fost adus în fața judecătorului de drepturi și libertăți la 09.00, judecător care a decis vineri arestarea preventivă în lipsă a bărbatului, și a fost scos din instanță în jurul orei 11.00 și a fost transportat direct în arestul Poliției Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here