Maria Șarapova este cercetată pentru înșelăciune și conspirație

0
1375
Sursa foto: newsweek.com

Șarapova este anchetată pentru înșelăciune și conspirație, ca urmare a falimentului unui proiect imobiliar de lux

Maria Şarapova, în vârstă de 30 ani, este anchetată în India, într-o afacere imobiliară care s-a încheiat printr-un faliment, fiind acuzată pentru înșelăciune și conspirație.

Fosta campioană de Mare Șlem a mers în India în anul 2012, pentru a lansa un proiect imobiliar de apartamente de lux, numit „Ballet by Sharapova”, care ar fi trebuit să aibă terenuri de tenis, propriul heliport şi facilităţi de cel mai înalt nivel.

Firma Homestead Infrastructure Development, este acuzată că a încasat milioane de dolari de la cumpărători înainte de a abandona proiectul, Maria Şarapova este anchetată alături de firma al cărei proiect l-a susţinut.

„Scopul meu este să îi fac pe proprietari să simtă că deţin ceva special şi diferit”, este mesajul sportivei ce figurează pe site-ul companiei.

„Orice vedetă care susţine un produs devine agent al respectivei companii. Nimeni nu ar fi investit în proiect fără prezenţa numelui Mariei Şarapova”, a precizat Piyush Singh, avocatul părţii reclamante,.

Proiectul trebuia finalizat în anul 2016, însă a fost abandonat, iar Maria Şarapova a refuzat să facă declaraţii pe marginea acestui subiect, și este din nou nevoită să îşi pună echipa de avocaţi la muncă asiduă, după celebrul caz Meldonium, din 2016.

Sportiva rusoaică a revenit la jumătatea acestui an, după ce a fost suspendată 15 luni şi a încheiat anul 2017 pe poziţia 61 în clasamentul WTA.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here