Cântăreața Sanda Ladoși a fost adusă cu mandat la DIICOT

0
991
Sursa foto: larevista.ro

Sanda Ladoşi este suspectată de procurorii DIICOT de spălare de bani

Cântăreața a ieşit în cursul zilei de marţi din sediul DIICOT, după ce a fost audiată timp de mai multe ore, având calitatea de suspect în dosarul de spălare de bani.

„Nu am niciun fel de detalii să vă dau pentru că personal nu am fost implicată, existam ca nume pe firmă, ca şi semnături, acte, întocmiri. Dacă facem legătură, în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar faptele s-au petrecut în 2008 când eram cu copiii acasă. Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, ci doar suspect, nu am de ce să-mi fac griji. Atâta timp cât învinuiri sunt multiple, eu vreau să se demonstreze. (…) Figurez ca nume pe o firmă. Nu îmi reproşez nimic persoanal. Sunt alături de soţul meu”, a declarat la ieșirea din sediul DIICOT, Sanda Ladoşi.

Solista a fost audiată la Structura Centrală a DIICOT, fiind implicată într-un dosar în care există acuzaţii de constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani, totodată fiind și soțul acesteia audiat.

Potrivit informațiilor, Sanda Ladoşi ar fi aderat la un grup iniţiat de către soţul ei, împreună cu o terță persoană, pe numele Ilie Cristian, iar solista a fost doar administrator sau asociat în cadrul unor firme folosite în activitatea infracţională.

Sanda Ladoşi este în prezent directorul adjunct artistic interimar al Circului Globus, iar oficialii Primăriei Capitalei, cea care administrează Circul Globus, au precizat că, până la finalizarea anchetei, solista beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Ştefan Tache, soțul solistei este suspectat în cadrul aceluiași dosar de grup infracţional organizat, înşelăciune şi spălare de bani, au precizat sursele menţionate.

 

În această cauză sunt vizate şi alte 45 de persoane, urmând să fie duse la DIICOT pe baza unor mandate.

 

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here