Cei de la Mercedes-Benz au distrus un Tesla Model X, pe care l-au închiriat de la un cuplu german

0
1728
Sursa foto: tesla.com

Un cuplu din Germania, a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce inginerii de la Mercedes le-a închiriat mașina Tesla Model X, pe care au distrus-o ulterior.

Practica de a cumpăra și testa o mașina de la o companie rivală, este o practică obișnuită din partea marilor constructori de automobile, însă niciodată nu a fost cazul ca aceasta să închirieze o mașină privată, pentru a o putea testa.

Conform celor mai recente informații, nemții de la Mercedes au inchiriat un autoturism Tesla Model X, ce este deținută de către o persoana fizica, pe care au distrus-o. Deocamdata, oficialii Mercedes nu au confirmat, dar nici nu au infirmat povestea.

Un cuplu din Oettingen, Germania care dețin o Tesla Model X, au decis ca odată cu plecarea lor în vacanță în Sicilia, să lase mașina unei firme de închirieri, pentru a câștiga niște bani, în toată această perioadă.

Reprezentanții companiei, i-au ajutat repede pe cei doi tineri, dat fiind că aveau deja clientul pregătit, și anume compania Mercedes, care și-a făcut de cap cu ea.

Sursa foto: 4tuning.ro

La întoarcerea din vacanță, cuplul au aflat de pe GPS-ul mașinii, că aceasta a rulat mai mulți km decât ar fi fost normal, dar și că mașina a fost condusă prin Barcelona, dar și la pista de încercări din Sindelfingen, deținută de Daimler.

Totodată, în cadrul unei inspecții mai atente, s-a aflat că mașina prezenta mai multe defecțiuni, datorită faptului că a fost dezmembrată integral și pusă înapoi la loc. Mai mult decât atât, garanția mașinii a fost pierdută ca urmare a testelor efectuate de cei de la Mercedes, iar reparația defecțiunilor constatate se ridică la aproape 80.000 Euro.

Sursa foto: tesla.com

Cu toate că reprezentanții constructorului german nu au confirmat evenimentul, aceștia nici nu au infirmat acest aspect, însă dacă este adevărat, în mod cert vor încerca să rezolve această problemă, fără a face prea multă gălăgie.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here