iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt mai fiabile decât iPhone X

0
954
Sursa foto: forbes.com

Noile serii de iPhone au fost testate până la limite, iar iPhone X nu se aproprie de fiabilitatea modelor 8 și 8 Plus

Mai mulți specialiști din cadrul publicației Consumer Reports au testat și comparat noile smartphone-uri ale celor de la Apple, și anume iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, iar rezultatul este unul destul de uimitor.

Din rezultate, s-ar părea că iPhone 8 și8 Plus prezintă anumite avantaje, față de modelul X, cum ar fi autonomia mai bună a bateriei dar şi rezistenţă crescută la lovituri.

Sursa foto: foxnews.com

Cu toate că nu este greu de prezis, carcasa lui iPhone X ce este acoperită cu sticlă pe ambele laturi cedează prima în urma loviturilor repetate, însă faptul că poate rezista la peste 50 de căzături de la mică înălţime este un aspect de apreciat la o carcasă din sticlă. Ecranul nu s-a fisurat, pe durata testelor, însă, odată ce fisurile apar acestea se împrăștie destul de rapid.

Ca și comparație, iPhone 8 are doar partea frontală acoperită cu sticlă, însă și aici pot apărea probleme identice ca la iPhone X la nivelul ecranului.

Sursa foto: linkedin.com

În ceea ce privește autonomia, iPhone X a reușit să obțină un timp de funcționare în regim video de 19.5 ore, iar iPhone 8 și SE au pus punct după 18 ore, iar iPhone 8 Plus după 21 de ore.

În partea de final, specialiștii din cadrul Consumer Reports recomandă achiziția unui iPhone 8 Plus, dacă utilizatorii doresc un smartphone cu un ecran mare și performanțele unui model vârf de gamă, fără a avea prețul unei versiuni premium, cum este iPhone X, însă în final, alegerea va rămâne a clienților, pentru care durabilitatea relativ scăzută a bateriei și carcasa cu rezistență scăzută, probabil nu vor fi aspecte prioritare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here