Cea de-a doua ediție „Marketing Days FSE” începe de astăzi la Oradea

0
1365

Studenții din cadrul Facultății de Științe Economice organizează în perioada 14-18 decembrie 2017, „Marketing Days FSE”

Studenții anului III ai Facultății de Științe Economice, specializarea Marketing vor să scoată în evidență magia sărbătorilor de iarnă, bazându-se pe un șir de evenimente organizate cu prilejul celei de-a doua ediții a „Marketing Days FSE”, din perioada 14-18 decembrie 2017.

Sub egida „Make Marketing Magic” tinerii studenți au început pregătirile pentru cele 3 zile de sărbătoare care se anunță înzestrate cu multă distracție, informații prețioase și ce este cel mai important, magia marketingului, pe care o vor regăsi în activitățile derulate.

„Programul evenimentului este unul diversificat, fiind organizate evenimente care au rolul de a atrage un număr cât mai mare de studenți interesați în a acumula informații despre time management, marketing personal sau chiar pentru a participa la unele dintre cele mai distractive jocuri interactive, care se vor finaliza cu câștigarea unor premii” precizează Paula Lele.

Debutul evenimentului va avea loc joi, 14 decembrie 2017, începând cu ora 12:00, la Biblioteca Universității din Oradea, Sala Cataloagelor prin desfățurarea primului eveniment din cadrul proiectului fiind printre cele mai așteptate conferințe ale lunii decembrie, ce are menirea de a introduce publicul în cele mai ascunse taine ale vieții.

Invitatul special este dl. Adrian Vîntu, singurul coach din România cu educație și experiență de peste 10 ani în străinătate. Acesta va aborda o temă de impact social care se intitulează: Perfecționism, Time Management și Sensul vieții.

În aceeași zi organizatorii vă invită să participați alături de ei, în incinta clădirii F etajul I, începând cu ora 13:30 la „Logo Quiz”, un concurs prin care vă puteți testa abilitățile de recunoaștere a unor brand-uri renumite, iar vineri, 15 decembrie 2017, în cea de-a doua zi de activități, studenților Facultății de Științe Economice le este pregătit un „Târg al Prăjiturilor Magice”, care se desfășoară la parterul clădirii F în intervalul orar 10:00-13:00.

Tot vineri,, începând cu ora 16:00 R&R bookstores & coffee houses găzduiește premierea celor două concursuri desfășurate pe pagina de Facebook a evenimentului respectiv: concurs de eseuri și selfie brand.

Cea de-a treia și ultima zi de activități aduce în prim plan un FlashMob la care personajele principale vor fi organizatorii, care îi îndeamnă pe toți doritorii să li se alăture, luni, 18 decembrie 2017, de la ora 10:00, în fața corpului E, pentru a simți cu adevărat magia marketingului.

Conceptul de „Marketing Days FSE” a prins contur la inițiativa lect. univ. dr. Adela Popa, care și-a dorit să le ofere studenților posibilitatea organizării unui eveniment de o amploare majoră, pentru a descoperi cu adevărat provocările cu care se confruntă un marketer zi de zi.

„Evenimentul se anunță a fi unul cu un impact major în rândul studenților iar atât organizatorii cât și colaboratorii printre care amintim: Asociația Studenților Economiști din Oradea și Facultatea de Științe Economice vă invită să le fiți aproape” a declarat Paula Lele.

Pentru a primi informații în timp real despre evenimentele derulate, organizatorii vă invită să le vizitați pagina de Facebook: MarketingDaysFSE.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here