Cristian Monenci este noul președinte a Tribunalului Bihor

0
1662
Sursa foto: romania24.net

Noul președinte al Tribunalului Bihor este începând cu 2018, este judecătorul Cristian Monenci

Judecătorul Cristian Monenci a fost delegat să ocupe funcția timp de 6 luni, în baza hotărârii de marți a Secției de Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Monenci a fost propus la cârma instanței de către președinta Curții de Apel Oradea, judecătoarea Laura Băican, urmând să își înceapă prerogativele din 1 ianuarie 2018, când va expiră mandatul de vicepreședinte al judecătoarei Crina Muntean.

Cristian Monenci este absolvent al Facultății de Drept, Universitatea Babeș Bolyai Cluj Napoca în 1999, fiind numit judecător în cadrul Judecătoriei Oradea în anul 2002, iar din 2004 a fost vicepreședintele instanței până în 2008, când a avansat la Tribunalul Bihor.

În prezent, Monenci este președinte al Secției Civile 2 a Tribunalului, tot cu delegație.

Funcția de președinte al Tribunalului Bihor este vacantă de la jumătatea acestui an, după ce judecătoarea Carmen Domocoș, și-a încheiat mandatul, iar la cele două concursuri organizate nici una din candidate, judecătoarele Carmen Domocoș, Crina Muntean și Daniela Jurjuț Lazăr,  nu au reușit să obțină o medie peste 7, obligatorie pentru promovarea examenului.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here