BMW vrea să lanseze o întreagă flotă de modele de performanță BMW M până în 2021

0
933
Sursa foto: pinterest.com

Inginerii de la BMW se pregătesc de cel mai îndrăzneț program de împrospătare a gamei din istorie.

Nemții și-au propus ca până în 2021 să lanseze 26 de modele M și M Performance, și alte 25 de modele electrificate până în 2025, fiind unul din cele mai îndrăznețe programe de improspătare a BMW din istorie.

Până la finele anului 2020, vor fi lansate 11 modele BMW M și alte 15 modele BMW M-Performance, pornind de la actualele modele de pe piață, cu un target de peste 100.000 de unități anual.

Primul care va da startul acestei serii ale celor de la BMW va fi noul M8, care este anunțat pentru anul acesta, dar totodată cel mai așteptat este noul M3 care urmează să fie lansat în 2019 la Salonul Auto de la Frankfurt.

Sursa foto: autoweek.com

Din primele informații, noul M3 va scăpa de tehnologia de a fi un autoturism electrificat, astfel că acesta va beneficia de un propulsor twin-turbo de 3 litri, ce va avea o putere de aproximativ 465 de cai, cu o transmisie manuală cu 6 trepte și o variantă de transmisie automată cu 8 trepte.

Lista completă a celor 26 de modele este până la acest moment necunoscută, însă diferite voci vorbesc că printre acestea vom regăsi și un X3 M, X4 M, Z4 M și versiuni M-Performance pentru Seria 3, Seria 4, X3 și chiar și X7.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here