Bihoreanul Călin Laza a câștigat Campionatul de Snooker local

0
817
Sursa foto: YouTube.com

Campionatul Local de Snooker Black&White Oradea 2017 a luat sfârșit, la care câștigător este un bihorean cu experiență

Călin Laza s-a poziționat în fruntea clasamentului în 2017 în cadrul Campionatului Local de Snooker Black&White Oradea.

În 2017, în cadrul celor 11 etape de competiție, s-au luptat cei mai mari jucători din acest segment din județul Bihor, etape ce s-au desfășurat lunar.

Dintre cei 43 de participanți, primele poziții au fost obținute de către Cătălin Trif pe locul 2 și Alexandru Venter pe locul 3, primul loc revenindu-i lui Călin Laza.

campionat de snooker, Sursa foto: Facebook – Laza Calin GheorgheCâștigătorul a declarat că primul contact cu acest sport a fost prin intermediul biliardului, snookerul cucerindu-l iremediabil, reușind să își formeze o pasiune din acest joc.

Călin Laza a recunoscut că pentru a putea atinge performanțe, se antrenează pe aproximativ 3 ori pe săptămână, cu un număr de 4 sau 5 ore pe zi, la care a ajutat enorm și turneele naționale și internaționale la care a participat în totalul celor 6 ani de când snookerul a devenit pasiunea sa.

Pasiunea lui Călin pentru snooker îl va duce la Mastersul European, ce va avea loc la Londra, unde va avea ocazia să îi urmărească pe cei mai buni 16 jucători de snooker din lume.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here