Polițistul pedofil a fost decorat în 2012 de către președintele Traian Băsescu, cu ordinul „Bărbăție și Credință”

0
1183
Sursa foto: olt-alert.ro

Polițistul pedofil a fost decorat în urmă cu 6 ani de către președintele Băsescu, pentru că a participat la o acțiune de deszăpezire

Conform președintelui Federației Naționale a Polițiștilor SED LEX, Florin Vîlnei, poliţistul ce a fost arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală asupra minorilor, Eugen Stan,a fost decorat în anul 2012, de către preşedintele României la acea vreme, Traian Băsescu, cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă”, pentru participarea la deszăpezire..

„Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decoraţii. În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 şi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului administraţiei şi internelor, în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condiţiile meteorologice excepţionale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieţi omeneşti, deblocarea drumurilor şi ajutarea populaţiei sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredinţate de-a lungul întregii lor cariere, Preşedintele României d e c r e t e a z ă: Art. 10. – Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a III-a, cu însemn pentru civili: domnului agent şef principal de poliţie Stan Ion Eugen”, conform decretului publicat în Monitorul Oficial pe data de 9 iulie 2012, acesta fiind semnat de către Traian Băsescu pe data de 5 iulie 2012.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, se apără, precizând că „niciodată un preşedinte nu cere dosare. Vin liste de la ministere pentru decoraţii. Sunt pur şi simplu nişte liste. Aţi găsit vinovatul acum… preşedintele României”.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here