Artistul Victor Socaciu este audiat în această dimineață la DIICOT

0
1345
Sursa foto: romanialibera.ro

Victor Socaciu a ajuns în această dimineață la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul medicului Mihai Lucan

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, l-a acuzat pe el şi pe Alexandru Arşinel că ar fi beneficiat de opreații de transplant preferenţiale.

„Am făcut o analiză la domnul profesor Lucan şi după câteva luni am fost chemat pentru că se ivise ocazia transplantului şi s-a constatat că era o foarte bună compatibilitate. Ca atare, am fost operat. Asta e tot. Nu e vorba de niciun tratament preferenţial. Domnul ex-ministru ar trebui să aibă şi probe, pentru că aşa este deontologic. Dar văd că în România nu mai este nevoie de probe. Se pare că unii oameni vor să iasă în spaţiul public agăţându-se de nume mai cunoscute”, a fost declarația artistului la finele anului.

Fostul ministru a declarat că există mai multe cazuri asemănătoare cu cel al medicului Lucan, acuzând că sistemul de sănătate este împânzit de „păianjeni feudali fără scupule”, care fac afaceri de pe urma vieții pacienţilor.

„Nu există mulţi medici sau mulţi pacienţi ai domnului Lucan care să nu fi ştiut cum stau lucrurile. Ceea ce nu ştiu mulţi este că POLITICIENI şi de OAMENI CU INFLUENŢĂ ai ultimilor 27 de ani au ştiut şi au profitat de serviciile preferenţiale ale domnului profesor, pentru ei înşişi sau pentru apropiaţi; Domnul Alexandru Arşinel (actor, membru UNPR) şi domnul Victor Socaciu (deputat PSD la acea dată) sunt doar două exemple. Sunt sute altele”, a scris pe pagina sa de Facebook fostul ministru, Vlad Voiculescu.

Săptămâna trecută, medicului Mihai Lucan i-a fost înlocuită măsura controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here