Solista formaţiei The Cranberries, Dolores O’Riordan, a murit

0
109
Sursa foto: irishnews.com

Solista a murit la Londra, la vârsta de doar 46 de ani

Dolores O’Riordan se afla la Londra pentru o sesiune de înregistrări, iar impresarul cântăreţei a declarat că, până la acest moment nu există detalii cu privire la circumstanţele decesului.

„Rudele sunt devastate de această veste şi au cerut să fie lăsate în pace în această perioadă dificilă”, a declarat impresarul solistei.

Dolores Mary Eileen O’Riordan, s-a născut pe 6 septembrie 1971, în Irlanda, fiind cântăreaţă şi compozitoare și solista trupei rock The Cranberries, 13 ani, înainte ca aceasta să ia o pauză, în 2003, revenind în 2009.

Primul său album solo, „Are You Listening?”, a fost lansat în mai 2007 şi a fost urmat de „No Baggage”, în 2009.

Dolores O’Riordan a fost căsătorită cu tour managerul trupei The Cranberries, Don Burton, timp de 20 de ani, în perioada 1994 – 2014, având împreună trei copii, Taylor Baxter, născut în 1997, Molly Leigh, născută în 2001, şi Dakota Rain, născută în 2005.

Din nefericire, O’Riordan a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în mai 2017, motiv care a stat la baza agresiunii cunoscute asupra unui polițist pe un aeroport din Irlanda, care a lovit şi scuipat de către solistă.

The Cranberries a dominat anii 1990, alături de legende ca Pearl Jam, Smashing Pumpkins şi Nirvana, trupă care a luat naştere în 1989, sub numele iniţial de The Cranberry Saw Us.

 

Trupa The Cranberries are în palmares peste 40 de milioane de discuri vândute la nivel mondial, 4 albume în Billboard 200 și anume „Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”, „No Need To Argue”, „To the Faithful Departed and Bury the Hatchet”, dar şi opt single-uri în topul Modern Rock Tracks chart din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internaţionale.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here