Apple a rămas fără baterii pentru iPhone 6 Plus

0
723
Sursa foto: says.com

Bateriile pentru smartphone-ul iPhone 6 Plus nu mai sunt la acest moment disponibileAnul 2017 s-a terminat cu un val foarte mare de scandaluri pentru cei de la, dat fiind că modelele mai vechi de iPhone sunt încetinite în mod intenționat.

Pentru a recâștiga din o parte a încrederii de la clienți, Apple a scăzut considerabil prețurile bateriilor pentru smartphone-urile din ultimii trei ani, însă acum au dat de o nouă problemă, și acuma stocurile insuficiente de baterii.

Problema stocului pentru baterii se pare că e mai mare în SUA, unde cei de la Apple au rămas fără stocuri de baterii pentru iPhone 6 Plus, clienţii fiind programaţi pentru operaţiuni de înlocuire abia spre sfârşitul lunii martie, sau începutul lunii aprilie.

Sursa foto: digitaltrends.com

Modelul iPhone 6 Plus este un telefon ce a fost lansat cu peste trei ani în urmă, motiv pentru care multe dintre acestea au acumulatori „obosiţi”, astfel că performanţa a scăzut în timp alături de capacitatea acestora.

În cazul celor cu iPhone 6 sau 6S Plus, se pare că timpul de aşteptare este ceva mai mic, însă nici în acest caz, stocurile nu sunt unele din cele mai bogate, dar programarea pentru înlocuirea bateriilor se face pentru aproximativ două săptămâni.

Norocoșii sunt cei care folosesc modelele iPhone 6S, SE, 7 şi 7 Plus pentru care se pare că există stocuri suficiente pentru a li se schimba bateria în cel mai scurt timp posibil.

Apple a redus costul de înlocuire al acumulatorilor de la 79 de dolari la 29 de dolari pe tot parcursul anului 2018 pentru toate modelele de telefoane lansate din 2014 şi până în prezent, ca urmare a faptului că performanţa este limitată în funcţie de capacitatea acumulatorilor, motiv pentru care mulţi utilizatori se grăbesc să le schimbe pentru a prelungi durata de viaţă a dispozitivelor, acestea fiind în continuare compatibile cu cele mai noi versiuni de software şi cu majoritatea funcţiilor speciale din iOS 11.

Nu este foarte clar în ce măsura şi alte regiuni sunt afectate de probleme de stoc pentru bateriile de smartphone, însă este foarte posibil ca Apple să crească producţia de piese de schimb pentru modelele afectate în lunile următoare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here