Compania Apple a anunțat că va repara modelele iPhone 7 care întâmpină probleme cu semnalul

0
1263
Sursa foto: express.co.uk

Ai un iPhone 7 și ai probleme cu semnalul? Cei de la Apple sunt pregătiți să îți repare smartphone-ul

Ca urmare a mai multor plângeri din partea utilizatorilor de iPhone 7 care au întâmpinat probleme cu semnalul, Apple a anunţat că va repara modelele afectate de așa-numitul bug „No Service” complet gratuit. Reparația gratuită se aplică și modelelor ce nu mai beneficiază de garanție

Această problemă afectează modelele iPhone 7 ce au fost produse în perioada septembrie 2016 – februarie 2018, ce au fost vândute în unele regiuni.

Spre bucuria noastră, modelele vândute pe piața europeană nu par a fi afectate de această problemă.

Așadar utilizatorii care au un iPhone 7 fabricat de la lansare şi până în prezent cu numărul de model A1660, A1780 sau A1779, și le apare pe ecran mesajul „No Service”, cu toate că telefonul funcţionează normal şi pot fi efectuate apeluri și există acces la internet, pot merge în orice service autorizat Apple pentru o repraţie gratuită.

Modelele de iPhone 7 cu probleme sunt cele care au fost vândute în China, Hong Kong, Japonia, Macao şi Statele Unite, iar modelele vândute pe piața europeană nu par a fi afectate de această problemă. Cu toate acestea, dacă ai cumpărat telefonul din alte ţări nu ar fi rău să verifice atât numărul de model, cât şi dacă această problemă apare pe dispozitivele lor.

Modelel afectate sunt strict iPhone 7, modelul iPhone 7 Plus fiind aparent imun la acest „bug”, în acest sens, reparația fiind acoperită de către Apple grauit.

Cu toate aceastea, dacă telefonul are alte probleme, cum ar fi un ecran spart, reparația respectivului „bug” se va face doar după ce utilizatorul va fi acceptat și reparația contra cost a problemei ce nu este acoperită de garanție.

Spre norocul celor care au plătit deja pentru acestă reparaţie a „bug-ului”, înainte ca cei de la Apple să recunoască problema şi să ofere operaţiuni gratuite, vor putea să ceară banii înapoi.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here