Jeep Wrangler căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la Vama Borş

0
790
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din Vama Borş au descoperit pe platforma unui cetăţean român, un autoturism în valoare de 40.000 euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie

Duminică la Vama Borş, s-a prezentat pentru intrarea în ţară, Dumitru U. cetăţean român de 46 de ani, din Suceava, conducând o autoutilitară Mercedes Actros, ce transporta pe platformă un autoturism Jeep Wrangler fabricat în 2016 și înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura drept „bun căutat pentru confiscare” fiind căutat în Marea Britanie din 18.12.2018.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

„Conducătorul auto a declarat că urma să transporte autoturismul în România, în judeţul Cluj-Napoca și nu avea cunoştinţă că acesta se află în atenția autorităţilor” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de 40.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borş până la finalizarea cercetărilor.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here