Anunțul privind noul sponsor al Simonei Halep este oficial

0
1141
Sursa foto: wtatennis.com

Luni dimineață, Simona Halep a spulberat zvonurile despre noul său sponsor

Simona Halep a publicat prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare, confirmarea că ajuns la un acord cu gigantul american Nike.

La distanță de mai mult de o lună de la momentul în care a anunţat oficial despărţirea de cei de la Adidas, Simona Halep a postat o fotografie realizată la Cluj,îmbrăcată în haine Nike, alături de motto-ul companiei americane „Just do it”/„Doar fă-o”, împreună cu mesajul „Tocmai am făcut-o”.

Astfel a fost confirmat zvonul de acum o lună privind colaborarea Simonei cu cei de la Nike.

În ceea ce privește partea financiară, colaborarea cu cei de la Nike este mai avantajoasă, dat fiind că urmează să primeasca pe următorii 4 ani, o sumă aproximativă de 2 milioane de dolari pe an. Ca o analiza comparativă, de la Adidas, Halep primea aproximativ un milion de euro pe sezon.

Odată cu semnarea contractului cu noul sponsor tehnic, Simona Halep intră în clubul din care mai fac parte Serena Williams, Maria Şarapova, Rafael Nadal, Roger Federer sau Juan Martin del Potro.

Compania Nike a fost fondată de Phil Knight şi Bill Bowerman în 1953 cu 1.200 de dolari, iar numele iniţiat a fost Dimenssion 6, fiind schimbat ulterior de primul angajat, Jeff Johnson.

Primul sportiv din lume care a colaborat cu Nike este Ilie Năstase, ce a început colaborarea cu aceștia în anul 1972.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here