BMW X7 este tot mai aproape de lansare. Inginerii bavarezi continuă testele

0
1235
Sursa foto: autocar.co.uk

Primul BMW X7 din istoria brandului bavarez urmează să fie lansat la finele acestui an.

BMW are în plan lansarea la finele acestui an, a primului X7 din istorie, fiind testate până la acest moment mai multe prototipuri.

Dată fiind cererea tot mai mare pe piață a SUV-urilor, faptul că BMW își extinde gama de modele X nu este un lucru surprinzător, ba mai mult, specialiștii consideră că este doar p chestiune de timp până când vom avea tot mai multe modele lansate.

Sursa foto: autocar.co.uk

În acest moment, bavarezii de la BMW oferă pentru gama de SUV, modele de la X1 până la X6, iar din informațiile apărute în spațiul public, la finele acestui an, bavarezii vor lansa în mod oficial rivalul lui Mercedes-Benz GLS și Range Rover.

Cu toate că a fost prezentat în premieră mondială în urmă cu 5 luni ca și concept car, prototipul ce a fost surprins recent pe străzi la teste, nu dezvăluie prea mult din formele caroseriei, însă sunt reconoscibile unele forme, cum ar fi capota sau evacuarea dublă.

Sursa foto: autocar.co.uk
Sursa foto: autocar.co.uk

Aspectul cel mai vizibil chiar și cu camuflaj, rămâne grila uriașă a radiatorului, un element tipic bavarezilor de la BMW, alături de care a fost alăturat blocul de lumini.

Elementul care rămâne în continuare un mister este interiorul, despre care nu se știe mai nimic, însă se poate doar preconiza că va împrumuta anumite tipicități de la Seria 7.

Sursa foto: autocar.co.uk

De asemenea, odata cu zvonurile privind interiorul celor două modele, specialiștii preconizează că sub capotă inginerii vor instala motorizarea V12 biturbo.

Lansarea oficială este programată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, SUA, în perioada 30 noiembrie – 9 decembrie 2018.

Sursa foto: autocar.co.uk

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here