Mercedes-Benz C-Class: Un facelift subtil și tehnologii împrumutate de la S-Class

0
883
Sursa foto: carmagazine.co.uk

Nemții de la Mercedes-Benz au publicat imaginile cu noul C-Class facelift

Noutățile cu care vine pe piață noul C-Class, unul din cele mai vândute modele, sunt mai degrabă minore și extrem de subțile, având gama de motorizări neschimbată.

Noua generație C-Class a celor de la Mercedes-Benz le-a asigurat nemților în ultimii doi ani, pozițiile fruntașe în ceea ce privește vânzările de autoturisme premium. Din acest motiv, inginerii au propus un venit cu un facelift a generației C-Class.

Primele imagini și informații tocmai au fost publicate online, iar analizând liniile mașinii la prima vedere se pot observa că diferențele sunt unele foarte discrete și are un design conservator.

Sursa foto: 4tuning.ro

Bucura fanilor Mercedes-Benz este că noul C-Class va avea unele elemente și tehnologii preluate de la S-Class, cum ar fi bordul complet digital de 12.3 inch, iar design-ul cesurilor va putea fi personalizat după placul conducătorului.

Sursa foto: youtube.com

În continuare, sistemul de infotainment va fi disponibil în două variante, cu o diagonală de 7 sau 10.25 de inch, iar volanul în trei spițe va primi două zone sensibile la atingere, prin intermediul căruia șoferul va putea comanda funcțiile sistemului multimedia și comunicație.

Nici la capitolul tehnologie și sisteme de asistență nu va avea lipsuri noul C-Class facelift, dat fiind că va oferi standard sistemul de frânare automată de urgență Active Brake Assist, iar în mod opțional clientii vor putea opta și pentru un sistem de rulare semi-autonomă.

Sursa foto: google.com

Din lista de opționale nu va lipsi nici pachetul de lumini deja cunoscut de la Mercedes-Benz, și anume Multibeam LED, sistemul Energizing ce asigură controlul elementelor de confort și un nou sistem audio de 225W, fiind o variantă de mijloc, oferită între sistemul audio standard și cel premium, oferit de Burmeister.

Debutul oficial va avea loc la începutul lunii martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Sursa foto: carmagazine.co.uk
Sursa foto: carmagazine.co.uk
Sursa foto: carmagazine.co.uk

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here