Femeile social-democrate și-au ales conducerea pentru următorii doi ani

0
967
Sursa foto: Facebook

Începutul săptămânii a debutat cu alegeri, în cadrul Organizației de Femei Social-Democrate din Oradea

Luni, 19 februarie, femeile din PSD Oradea și-au ales structura de conducere pentru următorii doi ani, în cadrul Adunării Generale a OFSD Oradea.

După discursurile de început ale invitaților la eveniment, președintele OFSD Oradea, Erica Mang, și-a prezentat raportul de activitate pentru acțiunile desfășurate în ultimii doi ani, împreună cu colegele sale.

Sursa foto: Facebook

Printre proiectele vizate, femeile social-democrate își propun să reprezinte și promoveze în continuare femeile în toate sectoarele de activitate.

„Un obiectiv important pentru care vom milita va fi reprezentarea și participarea efectivă a femeilor la viața politică, economică, socială și culturală, dar mai ales promovarea femeilor din organizație” a declarat, Erica Mang, aflată la conducerea OFSD Oradea din 2015.

Sursa foto: Facebook

La finalul raportului, în care femeile social-democrate și-au prezentat activitatea in extenso pentru perioada 2015-2017, acțiuni desfășurate în municipiul Oradea, acestea și-au votat colegele care vor face parte din structura de conducere a OFSD Oradea pentru următorii doi ani.

Pentru următorii doi ani, doamnele social-democrate au reales-o în funcția de președinte OFSD Oradea pe Erica Mang, alături de secretarul Gheorghe-Csapo Melinda, și cei vicepreședinți, în persoana doamnelor Carmen Bodiu, Mariana Cevei, Adriana Giurgiu, Mioara Lăzău și Ana Tărău.

Totodată, comitetul executiv al OFSD Oradea a fost ales, având în componență 25 de membre.

Sursa foto: Facebook

„Vă mulțumesc din suflet pentru votul unanim de încredere pe care mi l-ați acordat la Adunarea Generală a OFSD Oradea. În activitatea de peste doi ani, am avut împreună numeroase realizări și satisfacții! Sunt convinsă că și în următorii ani vom fi la fel de active și prezente în proiectele Partidului Social Democrat. Îmi doresc să avem numeroase acțiuni politice, culturale, sociale, informative dedicate concitadinilor noștri, alături de tinerii și seniorii social-democrați” a declarat, la finalul alegerilor președintele OFSD Oradea, Erica Mang.

La eveniment au participat, în calitate de invitați și președintele PSD Bihor, Ioan Mang, președintele OFSD Bihor, Stela Babău, secretarul PSD Bihor și consilierul județean Sergiu David, președintele TSD Bihor, Andrei Caciora, președintele-executiv PSD Oradea, Traian Costa și președintele Organizației de Pensionari Social-Democrați (OPSD), Ioan Bercea.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here