Oradea va avea cinci stații de alimentare a mașinilor cu combustibil alternativ

0
1954
Sursa foto: monitorulcj.ro

Oradea va beneficia de cinci stații de alimentare a mașinilor cu combustibil alternativ, fiind pe agenda Guvernului României

Guvernul va avea pe agenda sa în curând Strategia privind Cadrul naţional de politică pentru dezvoltarea pieţei în ceea ce priveşte combustibilii alternativi în sectorul transporturilor.

Mai exact se urmărește amplasarea a circa 1.000 de puncte de reîncărcare sau realimentare cu combustibili alternativi, adică energie electrică şi GNC-gaz natural comprimat.

Printre orașele care urmează să beneficieze de aceste stații, se numără și Oradea, unde conform Strategiei, vor fi amplasate cinci puncte de alimentare cu energie electrică și unul cu CNG.

Pe harta orașelor ce vor beneficia de aceste noi stații se numără Bacău, Brașov, Galați, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Ploiești, Timișoara, Baia Mare şi Pitești, fiecare primind câte 5 stații pentru energie electrică și unul pentru CNG.

Bucureștiul va avea 50 puncte de reîncărcare cu energie electrică şi 10 stații de realimentare cu GNC, iar alte 28 de orașe mai mici vor avea câte un punct din fiecare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here