O celebră actriță care a jucat în „Las Fierbinți” a fost ucisă de soțul său.

0
1703
Sursa foto: ziarulceahlaul.ro

Anastasia Cecati, actrița care a jucat în „Las Fierbinți” a fost ucisă de soțul ei, la scurt timp după ce a născut.

Anastasia, în vârstă de 31 de ani, a devenit mamă în urmă cu trei săptămâni, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, iar mai apoi bărbatul s-a aruncat de la etaj a blocului unde locuiau în Chișinău.

Potrivit anchetatorilor, corpul neînsufleţit al bărbatului de 34 de ani, a fost găsit lângă un bloc din Chişinău, iar în apartamentul de la geamul căruia a căzut acesta, poliţiştii au găsit-o pe soţia lui, care avea gâtul tăiat.

Sursa foto: romaniatv.net

Victima a fost identificată ca fiind Anastasia Cecati, o tânără cunoscută în lumea modei și pentru rolul său din cunoscutul serial „Las Fierbinţi”.

Anastasia Cecati și-a început cariera în modelling de la vârsta de 16 ani, fiind pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim, dar și în videoclipul DJ-ului Basshunter, pentru piesa „Crash and Burn”.

Tânăra a petrecut o perioadă de timp și în București, unde a apărut în mai multe producții locale de televiziune, însă s-a mutat mai apoi în Dubai, unde și-a lansat o colecție de rochii de seară, și unde lucra la mai multe proiecte televizate, precum și pregătea și lansarea unui album.

Sursa foto: romaniatv.net

Din primele informații, s-ar părea că anchetatorii ar fi aflat motivul crimei, care este unul halucinant.

Soțul Anastasiei, mai fusese căsătorit o dată și exact în ziua comiterii crimei, acesta s-a despărțit de fosta sa partemeră, iar când a ajuns la Anastasia să vorbească, situația a scăpat de sub control, iar cei doi au ajuns să se certe și certurile ar fi degenarat în violențe greu de imaginat.

În cele din urmă, bărbatul nu a mai putut să se controleze și i-a tăiat gâtul tinerei, iar când și-a dat seama de ceea ce a făcut, s-a sinucis.

Sursa foto: antena3.ro

În urmă cu doar trei săptămâni, Anastasia devenise mamă. Fetiţa sa a fost găsită în dormitorul apartamentului din Chişinău şi a fost transportată de urgență la spital, pentru a putea fi îngrijită.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here