Polițiștii de frontieră au descoperit 6 persoane ascunse într-o autoutilitară cu prelată

0
589
Sursa foto: mangalia.tv

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II au descoperit şase persoane care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunse în compartimentul de marfă al unei autoutilitare.

Polițiștii de frontieră din Vama Nădlac II, au avut parte de o surpriză, joi noaptea, când s-a prezentat pentru a ieşi din țară, Ivaylo G., cetățean bulgar de 23 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare cu prelată.

După efectuarea controlului obișnuit, poliţiştii de frontieră au constatat că în partea superioara a remorcii, ce era acoperită cu o prelată, avea improvizat un compartiment, cu acces de urcare în remorcă. După ce polițiștii au deschis spațiul amenajat, au avut surpriza de a descoperi in interior, ascunse nu mai puțin de 6 persoane, din care cinci bărbaţi şi o femeie.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

„Ca urmare a verificărilor, s-a stabilit că cei 6 sunt cetăţeni irakieni şi sirieni cu vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani, care au declarat polițiștilor că intenționau să treacă fraudulos frontiera din România în Ungaria, pentru a putea ajunge într-un stat din Spațiul Schengen” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit persoanelor acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. De asemenea, nici şoferul nu a scăpat, fiindu-i întocmit dosar penal pentru trafic de migranţi.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here