FCSB a pierdut dezamăgitor în fața celor de la Lazio

0
864
Sursa foto: quaysnews.net

FCSB a ratat calificarea în optimile de finală din Europa League, după ce au pierdut pe terenul celor de la Lazio cu scorul de 5-1.

Formaţia roș-albastră a fost învinsă de Lazio, pe Stadio Olimpico din Roma, cu scor 5-1, ratând astfel calificarea în optimile competiţiei.

Meciul a fost arbitrat de slovenul Slavko Vincic, ajutat de către asistenţii Tomaz Klancnik şi Andraz Kovacic. Adiţionali au fost Rade Obrenovic şi Roberto Ponis, iar cel de al patrulea oficial a fost Grega Kordez.

„Dacă am pierdut 5-1, este greşeala mea, pentru că nu am reuşit să-i fac pe jucători să înţeleagă ce le-am cerut. Îmi asum vina, am încercat să jucăm un fotbal ofensiv şi poate am greşit, dar am încercat. Aceasta este filozofia mea”, a spus declarat tehnicianul FCSB, Nicolae Dică.

Antrenorul a explicat de asemenea că motivul pentru care l-a schimbat la pauză pe mijlocaşul Dragoş Nedelcu, în locul căruia l-a introdus pe Lucian Filip, unde potrivit acestuia, Dică a „considerat că nu a avut o evoluţie bună în primele 45 de minute”.

În tur, roș-albaștrii antrenați de Nicolae Dică, s-au impus pe Arena Naţională cu scorul 1-0.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here