Doliu în familia regală de Hohenzollern

0
1293
Sursa foto: unica.md

Familia regală din Germania este în doliu, după ce Prinţul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern, s-a sinucis la doar 39 de ani

Familia regală de Hohenzollern este în doliu, și Germania în stare de șoc, după ce Prinţul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern, de 39 de ani, s-a sinucis,

Conform informațiilor date publicității de către autorități, Prințul s-a aruncat în gol de la etajul 21 al Hotelului Intercontinental din Frankfurt.

Carlos abia fusese eliberat, pentru o perioadă scurtă de vreme, din închisoare, ajungând după gratii în urma unei condamnări de patru ani pentru fraudă, în închisoarea din Euskirchen, fiind programat spre eliberare definitivă în luna iunie.

Potrivit cercetărilor de până acum, poliția a exclus un accident și nu se caută alți suspecți. Se pare că Prințul nu a suportat gândul că trebuie să se întoarcă la închisoare și a decis să își pună capăt zilelor.

Tatăl său era faimosul colecționar de artă, Godehard Prinț de Hohenzollern. Prințul Carlos, născut la Munchen, a crescut ulterior în castelul Burg Namedy din Andernach și a moștenit o avere colosală.

La doar 28 de ani, tânărul prinț a intrat în parteneriat cu un om de afaceri pentru a înființa Hohenzollern Communications în Hamburg, companie care dorea să promoveze mărcile de lux din Germania.

În 2011, Carlos a fost condamnat la patru luni cu suspendare pentru neplata unei facturi restante în calitate de creditor, iar în 2014 a fost condamnat la patru ani cu executare pentru tranzacționări în fonduri de investiții de milioane de euro, care în realitate nu existau.

Carlos Patrick ar fi făcut parte din lista de succesiune a Casei Regale a României, conform legii salice, la care Coroana Română a renunțat între timp.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here