Mărțisoare de la social-democrați pentru doamne și domnișoare

0
784
Sursa foto: traditii-superstitii.ro

În ciuda temperaturilor scăzute, tinerii social-democrați au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor

Prima zi de primăvară a fost întâmpinată de tinerii social-democrați din Bihor împărțind mărțișoare doamnelor și domnișoarelor.

În ciuda temperaturilor scăzute, tinerii au forțat venirea primăverii și au venit în întâmpinarea reprezentantelor sexului frumos, pentru a le oferi în dar, unul din vestitorii primăverii.

„Acțiunea noastră a fost cu atât mai frumoasă, cu cât nu doar că am reușit să punem un zâmbet pe buzele sărbătoritelor zilei, dar și faptul că mărțișoarele au fost făcute de către copiii de la Asociația SOS Autism Bihor” a declarat președitele TSD Bihor, Andrei Caciora.

În Oradea, tinerii au ales ca zonă de acțiune, zona centrală pietonală, pentru împărți cele 600 de mărțișoare.

Totodată, colegii lor de la TSD Marghita au împărțit și ei la rândul lor, în centrul orașului, în semn de respect pentru doamne și domnișoare, mărțisoare.

„Respectând tradiția, de 1 Martie, împreună cu Organizația Municipală a Tinerilor Sociali Democrați Marghita, am dăruit 200 de mărțișoare tuturor doamnelor și domnișoarelor. Prin acest gest dorim sã urãm tuturor o primãvarã frumoasã si sã le arătăm toatã aprecierea și stima noastrã” a declarat Cristian Pop, președinte TSD Marghita.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here