Prioritate de Audi? Deputatul PNL Gavrilă Ghilea a provocat un accident rutier

0
1174
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Liberalul Gavrilă Ghilea a fost implicat în acest weekend, într-un accident rutier în Oradea

Pe principiul cunoscut din glumele cu BMW, nici deputatul PNL Ghilea nu s-a lăsat mai jos, și și-a creat propria regulă, și anume prioritatea de Audi.

Deputatul liberal a fost implicat pe data de 3 martie în jurul orei prânzului, într-un accident rutier, între străzile Lotus și Constantin Noica.

Sursa foto: Facebook – Info Trafic jud. Bihor

Ghilea se afla la volanului unui Audi Q7, iar la intersecția cu strada Constantin Noica, acesta nu a respectat semnificația indicatorului rutier de Oprire și nu a acordat prioritate de trecere.

Ca urmare a acestei decizii, bolidul de lux a intrat în coliziune cu un alt autoturism Volkswagen Passat, condus de o femeie în vârstă de 30 de ani pe drumul cu prioritate, dinspre Piața Nucetului spre strada Nufărului din Oradea.

Sursa foto: Facebook – Info Trafic jud. Bihor

Potrivit martorilor de la fața locului, deputatul gonea bolidul cu viteză, motiv pentru care nu a putut fi evitat impactul cu autoturismul ce rula regulamentar. Mai mult, martorii au postat poze și informații pe grupul Info Trafic jud. Bihor de pe rețeaua de socializare Facebook, unde au declarat că pasagera din Audi era o femeie de 25 de ani ce era însărcinată și că numerele au fost date jos, pentru a nu se afla că este vorba de mașina demnitarului PNL.

Pasagerii din cel de al doilea autoturism, au fost transportați potrivit informațiilor, la spital pentru a le fi tratate leziunile ușoare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here