Plecări importante din cadrul HotNews.ro

0
837
Sursa foto: infoziare.ro

Doi jurnaliști din cadrul HotNews.ro au anunțat că vor părăsi publicația pentru un proiect editorial nou

Dan Tăpălagă, editor coordonator HotNews şi Cristian Panzati, redactor-șef HotNews, au anunţat că părăsesc publicaţia online pentru a lansa cât de curând un nou proiect editorial.

Cei doi jurnaliști ai publicației online au anunțat că se vor angrena într-un nou proiect, însă, redactorul-șef Pantazi și-a marcat plecarea, printr-o serie de greșeli gramaticale, în mesajul său online, care a fost preluat cu aceleași erori de către colegii săi de la HotNews.ro

Sursa foto: Facebook

Sperăm că în noul său proiect, Cristian Pantazi va avea mai multă grijă la modul de exprimare în limba română.

„Se încheie astăzi una din cele mai frumoase călătorii din cariera mea de jurnalist. Foarte probabil, curând va începe alta. După aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se oprește aici. Cât timp am avut un cuvânt de spus în conducerea editorială, am căutat împreuna cu Cristi Pantazi și cu toți ceilalți colegi din redacție să servim exclusiv interesul public, adevărul și ne respectăm cititorii aducându-le informații și analize de calitate. Le mulțumesc colegilor și le spun să fie mândri de ceea ce fac (…) Cititorilor care au avut în tot acești ani încredere în mine le cer puțintică răbdare. Ne vom revedea curând în următorul proiect editorial. Vă mulțumesc încă o dată tuturor!”, a scris și Dan Tăpălagă într-un articol publicat pe HotNews.ro.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here