Cunoscutul om de radio și televiziune, Andrei Gheorghe a murit

0
1204
Sursa foto: b1.ro

Andrei Gheorghe a murit luni seara, la vârsta de doar 56 de ani, fiind găsit decedat în baia locuinţei sale 

Andrei Gheorghe a fost prezentator și realizator de radio și televiziune și a lăsat în urmă doi copii, o fiică, Anastasia și un fiu, Maxi.

Luni seara la ora 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informația că Andrei Gheorghe a fost găsit în baie.

Tatăl său era originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, unde a cunoscut-o pe mama sa, o rusoaică fiica comandantului școlii de aviație. Andrei a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția rusă-engleză, la Universitatea din București.

Sursa foto: flux24.ro

Între anii 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996: „Videomania”, „Vineri 13″), Pro FM București (1996-2002: „Midnight Killer”, „13-14″), și cunoscuta emisiune „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

Între 2002 și 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

În anul 2004 este consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV. De asemenea, Andrei Gheorghe a scris și la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”.

În paralel cu realizarea emisiunilor radio/TV, acesta a deținut și funcții de conducere la posturile unde a lucrat și anume director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier marketing la Antena 1 București.

Sursa foto: romani-buni.info

El a fost şi consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.

„Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris fosta soție a lui Andrei Gheorghe pe Facebook.

Potrivit medicilor sosiți la locuința acestuia, Andrei Gheorghe a murit ca urmare a unui stop cardio-respirator, iar decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării oficiale a decesului.

Acum toţi îşi vor aminti de tine, cît de bun erai, ce talent uriaş, bla bla bla… Păi da, că nu şi-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a şocat vestea şi nu mai vreau să vorbiţi despre profesionişti la trecut, lume care nu-ţi pasă decît de cifre şi bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut şi pe Andrei Gheorghe…”, a scris actriţa Nuami Dinescu pe Facebook.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here