Prefectul Mihaiu s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Belarus în România, Andrei M. Grinkevich

0
1081
Sursa foto: bh.prefectura.mai.gov.ro

Excelenţa Sa Andrei M. Grinkevich, ambasadorul al Republicii Belarus în România a efectuat o vizită oficială în Oradea 

Delegaţia română a fost formată din prefectul judeţului Bihor, Ioan Mihaiu, domnul Pásztor Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Dacian Palladi, city manager al municipiului Oradea, Lucian Silaghi, director al Direcției de Cultură Bihor și prof. univ. dr. Eugen Victor Macocian, prorector al Universității Oradea.

Aceștia s-au întâlnit, marți 20 martie, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor, cu Excelenţa Sa Andrei M. Grinkevich, ambasador al Republicii Belarus în România.

Sursa foto: bh.prefectura.mai.gov.ro

Cea de a doua vizită a Excelenței Sale în ultimele 6 luni în județul nostru a avut drept scop identificarea unor posibilități concrete de colaborare, în special în ceea ce privește domeniul cultural și educațional, care să se materializeze prin schimburi de bună practică între instituțiile de cultură din județul Bihor și instituțiile omoloage din Belarus.

„Excelența Sa, Andrei M. Grinkevich, a pus la dispoziția instituțiilor bihorene informații cu privire la evenimentele culturale care se desfășoară în Republica Belarus și a lansat o invitație deschisă de participare la acestea”, a se arată în declarația Cancelariei Prefectului judeţului Bihor.

Tot cu această ocazie, ambasadorul a întreprins și vizite aplicate la Muzeul Țării Crișurilor și la Universitatea din Oradea, urmând să participe și la o întrevedere cu mediul de afaceri județean, la Camera de Comerț și Industrie Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here