Izolați în Bihor – donează și tu

0
1851
Sursa foto: Facebook - Izolați în Bihor

Un grup de tineri vor să îmbine utilul cu plăcutul urmând să doneze familiilor defavorizate din Bihor

În pragul sărbătorilor, un grup de tineri pasionați de offroad și-au propus să îmbine utilul cu plăcutul, și anume, să ajute familiile nevoiașe din Bihor, la care accesul este mai dificil, datorită poziționării localităților în care se află.

În acest sens, au pornit o companie de strângere de produse, numită „Izolați în Bihor”, urmând ca în acest weekend produsele să fie donate familiilor, pentru a se putea pregăti cum se cuvinte pentru sărbătorile pascale.

„În fiecare an, marea majoritate a acțiunilor caritabile au loc în zonele ușor accesibile publicului larg, cum sunt în sate învecinate zonelor urbane sau chiar în oraș la azile de bătrani, case de copii, etc. Noi ne propunem să ajungem la acele familii, la care accesul e mai dificil datorită poziționării localității, reușind să îmbinăm atât pasiunea noastră pentru offroad, dar în același timp, să facem o faptă bună și să aducem zâmbetul pe buzele, celor mai puțin norocoși” a declarat organizatorului evenimentului, Petrică Ionuț.

Potrivit celor din organizare, un voucher poate fi sub formă de bani sau produse neperisabile, cum ar fi ulei, zahăr, sare, faină, pesmet, griș, fasole uscată sau boabe, mazăre uscată, paste făinoase, orez, produse conservate, pastă de roșii, suc de roșii, dulciuri pentru copii, în valoare totală de 30 de lei.

„Toate alimentele se vor aduna la sediul PSD Oradea, situat pe strada 1 Decembrie, nr. 4-6, până inclusiv vineri, 30 martie, între orele 10-14, iar în dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, vom porni la drum, echipați cu autoturisme de teren, pe un traseu ce-l vom stabili împreună, în satele izolate, îndepărtate și greu accesibile de la munte, la familiile neajutorate și persoanele vârstnice” a mai precizat Petrică Ionuț.  

Cei interesați poti să se înscrie pe pagina evenimentului de pe Facebook, unde pot afla mai multe detalii.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here