Crima ce a șocat o țară întreagă. Un bărbat și-a ucis soția și cei doi copii, după care s-a predat autorităților

0
1343
Sursa foto: spynews.ro

Un bărbat şi-a omorât soţia de 42 de ani şi pe cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, după care s-a predat la Poliţie.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani și-a ucis soția și cei doi copii, de 18 și 13 ani, după care a mers la Poliția Brașov unde a declarat cele întâmplat și s-a predat.

„Un bărbat de 43 ani, din judeţul Braşov s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, declarând că şi-a ucis soţia, de 42 ani, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. În acest moment o echipă constituită din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia poliţiştilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

Potrivit surselor judiciare, bărbatul ar fi aşteptat ca soția și copiii să adoarmă, după care i-a înjunghiat cu sânge rece.

„În urma primelor verificări, acest lucru se confirmă: soţia acestuia, în vârstă de 42 ani, copiii, în vârstă de 18 ani (fată) şi 13 ani (băiat)”, au declarat anchetatorii.

Numele ucigașului este Florin Mircea Buliga, originar din Suceava și este administratorul unei societăţi comerciale.

Sursa foto: observator.tv

 

„Noi suntem aici cu oamenii, nu ştim nimic, nimic. Ne-a spus ce avem de făcut şi atât. Nu era abătut. Nu era un violent, în niciun caz, mie nu-mi vine să cred. Eu tot sper că nu e adevărat. Am încercat să sunăm şi nu ne răspunde pe niciun telefon. Era ortodox, nu avea altă credinţă. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soţia. La noi era o atmosferă frumoasă, armonie tot timpul”, a declarat o angajată a firmei ce vindea aparate medicale și era administrată de bărbat.

Întreaga comunitate care a ajuns să cunoască familia este șocată de fapta extremă a bărbatului și nu își pot explica gestul extrem.

„Nu pot să cred. Era o familie extraordinară şi făcea totul pentru cei din jur, chiar vorbisem cu el pentru viitorul băiatului. Era o familie frumoasă. El îşi iubea copiii. Ultima noastră discuţie a fost despre Ştefan şi despre cum să se pregătească pentru admiterea la UNATC. Avea doar 13 ani şi el se interesa despre ceea ce dorea să se întâmple peste câţiva ani. Vorbea despre familia lui cu atâta drag, încât nu te-ai fi gândit nicio clipă că ar fi în stare să-i ucidă (…) Eu îi cunosc pe toţi patru, de aceea îmi e foarte greu să înţeleg ce s-a putut întâmpla cu sufletul şi mintea lui în această noapte. I-a luat cineva minţile”, a declarat o apropiată a familiei.

Potrivit psihologului criminalist Tudorel Bușoi, este posibil ca bărbatul să sufere de un început de psihoză.

„Ceea ce însă este regretabil este că discutăm despre o conduită extremă, de totul sau nimic. Individul nostru îşi sacrifică întreaga famile, se face făptuitor de triplă crimă apoi se predă. Predarea este un gest de descărcare afectivă a frustrărilor care l-au hrănit şi l-au condus către gestul criminal. Poate fi debutul către o psihoză, dar este încă prea devreme pentru o stabili ceva cu exactitate”, a mai declarat psihologul.

Bărbatul este cercetar de către polițiști pentru omor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here