Vești bune pentru angajații de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea.

0
3472
Sursa foto: arrajol.com

Potrivit unei măsuri promovate de Guvernul României, angajații din instituțiile publice pot beneficia de vouchere de vacanță.

Guvernul României a implementat și promovat o măsură, potrivit căreia, angajații din sistemul public, vor putea primi din partea statului vouchere valorice de vacanță, în măsura în care instituția prevede acest lucru în buget.

În acest sens, în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local Oradea, la rectificarea bugetară, Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea i-a fost alocată o sumă de 3.010.000 lei, pentru aceste vouchere, ce poate fi regăsită la punctul 10.02.06 din Anexa 2.

„Considerăm că este o măsură ce vine în sprijinul celor ce lucrează în sănătate, o măsură complementară cu restul măsurilor ce vin să aducă o normalitate și o poziționare în vârful piramidei priorităților pentru acest domeniu atât de important pentru noi toți, sănătatea” a declarat consilierul social-democrat, Liviu Sabau-Popa, care este și directorul economic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

Acest lucru înseamnă că cei aproape 2.000 de angajați urmează să primească câte un voucher de vacanță în valoare de 1.450 lei.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here