Orădeanul acuzat că ar fi abuzat fete minore, a fost condamnat la închisoare cu executare

0
1524
Sursa foto: Facebook - Andrei Zalder

Magistrații Tribunalului Bihor au pronunţat sentința în dosarului orădeanului Andrei Zalder

Magistrații Tribunalului Bihor au pronunțat marți, sentinţa în dosarul lui Andrei Zalder. Designerul a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Oradea după ce a fost prins anul trecut colecţionând imagini pornografice cu copii minori, dar şi abuzând trei fetiţe cu vârste între 6 şi 10 ani.

Trimis în judecată în primăvara lui 2017, instanţa l-a condamnat pe bărbat la 4 ani şi 5 luni de închisoare cu executare și plata a 8.000 Euro cu titlul de despăgubiri către una dintre victime.
Sentinţa magistraților care a fost pronunţată marţi, nu este definitivă, motiv pentru care orădeanul sau procurorii pot să atace decizia magistraților cu apel, ce va fi judecată de Curtea de Apel Oradea.
Designerul de 57 de ani a fost arestat pe 9 februarie 2017, după ce la percheziții i s-au găsit acasă, pe telefoane, harduri dar şi calculatoare, nu mai puțin de 697 fişiere video şi un număr de 4.157 fotografii cu copii în ipostaze sexuale explicite, iar faptele au fost recunoscute de către Zalder.

Mai grotesc este faptul că pe parcursul cercetăriloe, anchetatorii au descoperit că bărbatul nu se mulțumea doar cu privitul filmelor obscene, motiv pentru care cercetările au fost extinse.

„În perioada iunie 2015 – octombrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Zalder Andrei a comis acte de natură sexuală împotriva a trei minore având vârste cuprinse între 6 şi 10 ani”, se arată în ancheta procurorilor, care au trimis dosarul Tribunalului Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here