„Învățăm să protejăm natura” la cea de a doua ediție în Oradea

0
2608
Sursa foto: Facebook

Fundația ,,Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar” Oradea a obținut finanțarea de la MOL România pentru implementarea unui nou proiect în domeniul protecției mediului.

Proiectul denumit „Învățăm să protejăm natura – ediția a II-a” va fi implementat de Fundație în parteneriat cu Școala Gimnazială „Szacsvay Imre” din Oradea și Facultatea de Protecția Mediului.

„Am reușit și anul acesta să obținem o finanțare de la MOL România pentru implementarea unuia dintre proiectele noastre de suflet, prin care ne-am propus să reamenajăm spațiul verde din incinta școlii <<Szacsvay Imre>> din Oradea. Vom reuși astfel să asigurăm elevilor un spațiu verde adecvat pentru recreere”, a declarat Bogdan Hossu, directorul executiv al Fundației.

Totodată, în cadrul acestui proiect, Fundația și-a propus să îmbunătățească educația ecologică a copiilor prin intermediul activităților interactive în care vor fi implicați.

Împreună, prin intermediul activităților de educație ecologică și promovarea acestora în mediul online, organizatorii speră să atragă atenția comunității locale asupra problemelor de protecția mediului din municipiul Oradea.

Proiectul „Învățăm să protejăm natura – ediția a II-a” va fi implementat în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2018, iar finanțarea va fi asigurată de Fundația pentru Parteneriat și MOL România în cadrul Programului Spații Verzi, componenta „Spații Verzi Urbane”, ridicându-se la suma de 9.000 de lei, cu o valoare totală a proiectului de 12.070 lei.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here