Ștefan Bănică Jr. a fost internat de urgență în spital

0
1367
Sursa foto: stirilekanald.ro

Artistul Ştefan Bănică Jr. a fost internat, luni, la Spitalulul de Urgenţă Floreasca din București, acesta acuzând puternice dureri abdominale.

Artistul s-a internat luni, pe secția de chirurgie a Spitalului de Urgență Floreasca, și a fst supus mai multor investigaţii de către cadrele medicale, în urma cărora a fost operat de apendicită.

Ştefan Bănică Jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967 şi un cunoscut cântăreţ, actor, compozitor şi regizor, fiind căsătorit în prezent cu Lavinia Pîrva, cu care are doi copii. Artistul mai are un băiat din relaţia cu Camelia Constantinescu, dar şi o fiică, din căsătoria cu Andreea Marin.

Până acum, Ştefan Bănică Jr. a lansat 15 albume de studio şi a fost premiat cu cinci discuri de aur şi două de platină.

„Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun. Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine!”, a ținut să precizeze Ştefan Bănică Jr. pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here